Bitchemical

Bitchemical

FaNLEOkXEAANWnM.jpg

Bitchemical je novi projekt decentraliziranog financiranja (DeFi) koji ima za cilj pružiti učinkovitiji i korisniku lakši način trgovanja kriptovalutama. Projekt je izgrađen na Ethereum blockchainu i koristi pametne ugovore za olakšavanje trgovine. Bitchemical također planira pokrenuti Swap platformu, koja će korisnicima omogućiti zamjenu jedne kriptovalute za drugu bez prolaska kroz centraliziranu razmjenu. Osim toga, Bitchemical tim radi na NFT platformi koja će korisnicima omogućiti izdavanje i trgovanje digitalnom imovinom.

Projekt Bitchemical još je u ranoj fazi, ali tim ima ambiciozne planove za izgradnju sveobuhvatnog paketa alata za kripto trgovce. Decentralizirane financije, ili "DeFi", ovih su dana vruća tema u svijetu kriptovaluta. U biti, DeFi je način provođenja financijskih transakcija bez potrebe za središnjim posrednicima poput banaka ili drugih financijskih institucija. decentralizacija nudi brojne prednosti, poput povećane sigurnosti i transparentnosti. A jedna od najboljih platformi za uključivanje u DeFi je Bitchemical. U ovom postu na blogu pokazat ćemo vam kako koristiti Bitchemical da biste dobili najbolje ponude za razmjene kriptovaluta.

 

Zalihe Bitchemicala u opticaju smanjuju se svake minute kako se spaljuje sve više tokena. Bitchemical je DeFi token koji koristi jedinstveni mehanizam snimanja kako bi cijena ostala stabilna. U svakoj transakciji spaljuje se 4% tokena. Kako se broj spaljenih tokena povećava, brzina spaljivanja se ubrzava. Ovaj mehanizam spaljivanja smanjuje opskrbu Bitchemical tokena i čini ih vrjednijima. Zalihe Bitchemicala će se s vremenom smanjiti, čineći ga rijetkim i vrijednim tokenom. Bitchemical'sburn rate se ubrzava kada se sagori više tokena, što ga s vremenom čini još rjeđim i vrednijim tokenom. Bitchemicalov jedinstveni mehanizam sagorijevanja čini ga izvrsnim ulaganjem za dugoročne vlasnike.

1_AEN_fi5oRpCdtHyZ5fR6cQ.png

Bitchemical s uzbuđenjem najavljuje lansiranje BCHEC-a, našeg novog tokena za decentralizirane financije (DeFi). BCHEC je samoupravna, decentralizirana kriptovaluta izgrađena na platformi Bitchemical. Bitchemical DeFi financijski je ekosustav bez dozvole i povjerenja koji radi na Bitchemical blockchainu. Bitchemical DeFi omogućuje svakome da zaradi kamate na svojim Bitchemical tokenima posuđujući ih na decentraliziran način. Bitchemical DeFi također omogućuje korisnicima posuđivanje u odnosu na njihov Bitchemical saldo kako bi trgovali ili ulagali u drugu imovinu.

1_b00Zbc9PcE1vFegdcZ66uw.png

Bitchemical DeFi je prva decentralizirana platforma za posuđivanje koja nudi i tradicionalno posuđivanje i posuđivanje s marginom u jednom ekosustavu. BCHEC je izvorni token Bitchemical DeFi-ja i potreban je za sudjelovanje u ekosustavu. BCHEC se može koristiti za plaćanje naknada, trgovinu ili ulaganje u drugu imovinu. Imatelji BCHEC-a također mogu zaraditi kamate na svoje tokene sudjelovanjem u Bitumarovom jedinstvenom programu ulaganja. Stakeri mogu zaraditi do 10% godišnje kamate na svoj BCHEC saldo. BCHEC je ERC20 token i može se pohraniti u bilo koji ERC20 kompatibilni novčanik. Tim Bitchemicala predan je izgradnji decentralizirane budućnosti za sve. Vjerujemo da će decentralizacija stvoriti pravednije i otvorenije svjetsko gospodarstvo. S BCHEC-om korak smo bliže našem cilju stvaranja decentraliziranog svijeta.

1_iBuWVaIMDQs1KGhjgsZvBw.png

Prva stvar koju trebate napraviti je stvoriti novčanik s Binance Smart Chain (BSC). To možete učiniti tako da posjetite web mjesto Binance i slijedite tamošnje upute. Kada budete imali BSC novčanik, morat ćete u njega položiti nešto BNB (nativni token Binancea). Minimalni iznos koji trebate je 0,1 BNB, ali preporučujemo da položite najmanje 1 BNB kako biste izbjegli transakcijske naknade.

Bitchemical DeFi je popularan izbor za one koji traže sigurnost i mir. Tim je zaključao 100% izvorne likvidnosti, tako da možete biti sigurni da je vaša investicija sigurna. Osim toga, Bitchemical DeFi nudi niz značajki koje ga čine atraktivnom opcijom za ulagače. Na primjer, Bitchemical DeFi vam omogućuje da zaradite kamate na svoje ulaganje, što vam može pomoći da povećate svoj kapital. Osim toga, Bitchemical DeFi pruža pristup širokom rasponu Bitchemical usluga, tako da možete biti sigurni da izvlačite maksimum iz svoje investicije. Sve u svemu, Bitchemical DeFi izvrstan je izbor za one koji traže sigurnu i sigurnu opciju ulaganja.

1_mPHh6pMySNZVP4KtXPZXEA.png

Nakon što postavite i financirate svoj BSC novčanik, idite na web mjesto Bitchemical i kliknite na gumb "Poveži novčanik". Ovo će dovesti do skočnog prozora u kojem možete odabrati novčanik koji želite povezati. Odaberite "Binance Smart Chain Wallet", a zatim kliknite na gumb "Poveži se". Sada biste trebali vidjeti stanje svog računa u gornjem desnom kutu zaslona.

Bitchemicalova nova trgovačka aplikacija omogućuje vam brzu i jednostavnu razmjenu tokena koje želite uz samo malu naknadu. Bitchemical DeFi je decentralizirana burza koja olakšava trgovanje digitalnom imovinom bez potrebe za središnjim tijelom. To znači da se trgovanje odvija izravno između korisnika, bez potrebe za posrednikom. Trgovačka aplikacija Bitchemicala olakšava pronalaženje najboljih cijena za tokene kojima želite trgovati, a budući da je decentralizirana, nema potrebe brinuti o sigurnosti ili povjerenju. Bitchemical je predan pružanju najboljeg mogućeg iskustva svojim korisnicima, a njihova nova trgovačka aplikacija samo je još jedan način na koji ispunjavaju to obećanje.

1_uFlhlC-xdI_l0JoKPrmAHQ.png

Bitchemical je decentralizirana mjenjačnica koja vam omogućuje trgovanje izravno iz aplikacije novčanika. Za razliku od centraliziranih burzi kao što su Binance ili Coinbase, Bitchemical ne drži vaša sredstva kada trgujete: imate 100% vlasništvo nad vlastitom kripto. Bitchemical je izgrađen na mreži Ethereum i koristi pametne ugovore za olakšavanje trgovine. To znači da su vaša sredstva uvijek sigurna i pod vašom kontrolom. Bitchemical je također razmjena bez skrbništva, što znači da ne držimo vaša sredstva ili privatne ključeve. Bitchemical je DeFi projekt koji je izgrađen na Ethereum blockchainu. Mi smo decentralizirana mjenjačnica koja vam omogućuje trgovanje izravno iz aplikacije novčanika.

06.09.JPG

Bitchemical ne zadržava vaša sredstva kada trgujete: imate 100% vlasništvo nad vlastitom kriptovalutom. Bitchemical je također razmjena bez skrbništva, što znači da ne držimo vaša sredstva ili privatne ključeve. Bitchemical je platforma bez povjerenja i dozvola koja svakome omogućuje trgovanje kriptovalutama na siguran i prikladan način.
Pronalaženje najboljih ponuda za zamjene kriptovaluta
Sada kada ste sve pripremili, vrijeme je da počnete pronalaziti dobre ponude za zamjene kriptovaluta. Najlakši način da to učinite je pomoću trake za pretraživanje na vrhu zaslona. Samo upišite naziv tokena koji želite zamijeniti (npr. "ETH"), a zatim kliknite na gumb "Traži". Ovo će prikazati popis svih dostupnih zamjena za taj token.

07.09...JPG

Sljedeće što ćete htjeti učiniti je odabrati željenu metodu zamjene. Postoje dvije opcije: "Najbolja cijena" i "Tokenlon". Odabirom "Najbolja cijena" pronaći ćete najbolju ponudu dostupnu na Bitchemicalu, dok ćete odabirom "Tokenlon" pronaći ponudu naše partnerske burze, Tokenlon.

Nakon što ste odabrali željenu metodu zamjene, sve što trebate učiniti je odabrati posao koji želite i kliknuti na gumb "Trguj odmah". Ovo će otvoriti skočni prozor sa svim pojedinostima trgovine, uključujući cijenu, naknadu za plin itd. Provjerite je li sve dobro, a zatim kliknite na gumb "Potvrdi zamjenu". Čestitamo—upravo ste izvršili svoju prvu zamjenu kriptovalute!

07.09.JPG

Bitchemicalova NFT platforma savršeno je mjesto za prodaju NFT-ova koje ste pripremili. Uz Bitchemical DeFi možete jednostavno i brzo kupiti NFT-ove koji vam se sviđaju. Bitchemicalova NFT platforma je jednostavna i lagana za korištenje, tako da možete odmah početi prodavati svoje NFT-ove. Bitchemicalova NFT platforma također je sigurna i sigurna, tako da možete biti sigurni da su vaši NFT-ovi sigurni i zdravi. Bitchemicalova NFT platforma savršeno je mjesto za prodaju vaših NFT-ova. Pa što čekaš? Počnite prodavati svoje NFT-ove danas!

1500x500.jpg

DeFi aplikacija Bitchemicala je najlakši način za početak ostvarivanja pasivnog prihoda od parova koje želite. S našim fondovima likvidnosti možete ulagati i ostvariti povrat ulaganja bez brige o volatilnosti tržišta. BitchemicalDeFi je najjednostavniji i najučinkovitiji način za pasivni prihod od vaših omiljenih parova kriptovaluta. Započnite već danas i počnite zarađivati!

Bitchemical Token je hiperdeflacijski token upravljanja Bitchemical DeFi-ja. Nalazi se u samom srcu našeg ekosustava i nudi pasivan prihod svim svojim vlasnicima. Bitchemical token koristi se za kovanje Bitchemicala, koji je sintetički cToken koji prati cijenu USDT-a. Bitchemical se može uložiti u našu Bit Treasury kako bi se zaradile kamate ili se može koristiti za trgovanje na našoj decentraliziranoj burzi. Posjednici bitchemical tokena također mogu glasati o prijedlozima upravljanja i zaraditi nagrade za svoje sudjelovanje. Saznajte više o Bitchemical Tokenu i pridružite se našoj zajednici danas!

Snimi.JPG

Bitchemical DeFi can help to prevent soil erosion. Bitchemical DeFi is a smart contract that buys back cryptocurrencies with 80% of their value randomly every 5-10 minutes. The Bitchemical DeFi contract can only hold 1.5% of the total supply of Bitchemical, making it an essential part of Bitchemical's ecosystem. By holding Bitchemical in a Bitchemical DeFi wallet, you can help to prevent soil erosion. Bitchemical's smart contract will buy back your Bitchemical with 80% of its value, randomly, every 5-10 minutes. This will help to keep Bitchemical'svalue stable and protect yourBitchemical from soil erosion.

Fa_uDOrWQAAVGym.jpg

Bitchemicalova podrška za sve novčanike na Binance Smart Chain-u korisnicima pruža širok raspon opcija kada je u pitanju upravljanje njihovim Bitchemical tokenima. Dok neki korisnici možda više vole jednostavnost jednog novčanika, drugi će možda cijeniti sigurnost i fleksibilnost više novčanika. Bez obzira na vaše želje, Bitchemicalova podrška za sve glavne novčanike znači da uvijek možete pronaći rješenje koje odgovara vašim potrebama. Dakle, bez obzira tražite li jednostavnost ili sigurnost, Bitchemical vas pokriva.

 

Bitchemical s uzbuđenjem objavljuje da je naš BCHEC Swap proizvod sada dostupan na nekoliko velikih burzi! To znači da će korisnici moći neometano pretvarati između BTC-a, ETH-a i BCHEC-a bez brige o gubitku vrijednosti. Bitchemical je predan pružanju najjednostavnijih i najučinkovitijih DeFi proizvoda na tržištu i oduševljeni smo što možemo ponuditi ovu uslugu našim klijentima. Željeli bismo zahvaliti svima koji su nas podržavali tijekom ovog procesa i jedva čekamo vidjeti što budućnost nosi za Bitchemical i DeFi.

 

Bitchemical je nova vrsta kriptovalute koja nudi jedinstveno DeFi rješenje. Bitchemical je izgrađen na Ethereum blockchainu i koristi pametne ugovore kako bi korisnicima omogućio kupnju, prodaju ili razmjenu Bitchemical tokena (BCHEC). Bitchemical također nudi decentraliziranu razmjenu (DEX), koja korisnicima omogućuje međusobno trgovanje Bitchemical tokenima. Bitchemical se razlikuje od ostalih kriptovaluta jer nije podložna fluktuacijama cijena. Vrijednost Bitchemicala temelji se na Bitchemical DeFi indeksu, koji mjeri sigurnost i stabilnost Bitchemical mreže. Kao rezultat toga, Bitchemical je idealno ulaganje za one koji traže stabilnu i sigurnu kriptovalutu.

 

Bitchemicalov DeFi projekt jedan je od najočekivanijih na sceni. Najavljen u četvrtom kvartalu prošle godine, Bitchemical je brzo počeo privlačiti pažnju kripto zajednice. Tim koji stoji iza Bitchemicala sastavljen je od nekih od najcjenjenijih imena u industriji, a njihovo iskustvo bilo je vidljivo u načinu na koji su pristupili projektu. U nedavnom postu na blogu, tim je otkrio svoj nacrt glavnog plana za projekt. Bitchemical DeFi bit će sveobuhvatan paket alata dizajniranih da korisnicima olakšaju upravljanje njihovim digitalnim sredstvima. Projekt će uključivati cross-chain DEX, platformu za posuđivanje i platformu za ulaganje. Bitchemical je trenutno u privatnoj beta verziji, ali planiraju pokrenuti svoju glavnu mrežu u drugom tromjesečju 2021. Sa svojim iskusnim timom i inovativnim pristupom,

 

Bitchemical je jedna od najboljih platformi za uključivanje u decentralizirane financije—i doista je jednostavna za korištenje! U ovom postu na blogu pokazali smo vam kako izraditi novčanik s Binance Smart Chain (BSC) i povezati ga sa svojim računom na Bitchemicalu. Također smo vam pokazali kako pomoću naše platforme pronaći najbolje ponude za zamjene kriptovaluta. Pa što čekaš? Započnite već danas!

 

slijedite link na društvenim mrežama:

Web stranica:  https://bitchemicaldefi.com/
Whitepaper:  https://bitchemicaldefi.com/whitepaper.pdf
Aplikacija:  https://app.bitchemicaldefi.com/
Cmc:  https://coinmarketcap.com/currencies/bitchemical/
Ann :  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5412020.msg60865125#msg60865125
Telegram :  https://t.me/bitchemicaldefi
Twitter :  https://twitter.com/Bitchemical
Facebook :  https://www. facebook.com/ChemicalDefi/
Medium :  https://medium.com/@BitchemicalDefi
Instagram :  https://www.instagram.com/bitchemicaldefi/

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Tyas Mirasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850995

Adresa novčanika: 0x895Ce35f6f1151124d07c9F065f3C8b289747eaD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WorkQuest

Vehron