AIIA

AIIA

AIIA je obrazovna platforma svjetske klase, izgrađena na blockchainu. Uz pomoć A3, mehanizma umjetne inteligencije koji može čitati i pisati, AIIA-in jedinstveni dizajn omogućuje predviđanje stilova učenja učenika i prilagođavanje lekcija njihovim specifičnim potrebama. Platforma pruža nastavnicima i učenicima trenutni pristup informacijama, kao i podršku za sve vrste nastave - od individualnih poduka do interaktivnih grupnih tečajeva. AIIA je prva obrazovna platforma temeljena na blockchainu koja pruža obrazovanje svjetske klase svima, bilo gdje u svijetu. Na temelju inovativnog dizajna poticaja, AIIA pomaže učenicima i nastavnicima da bolje uče i poučavaju kroz kvalitetan sadržaj i pozitivne poticaje. AIIA je ekosustav obrazovanja, istraživanja i inovacija. Razvijamo obrazovni sustav svjetske klase koji je dostupan svima. Naša blockchain platforma omogućit će istraživačima i studentima suradnju na inovativnim projektima s bilo kojeg mjesta u svijetu. AIIA
je decentralizirana platforma koja koristi blockchain tehnologiju za pružanje obrazovanja svjetske klase. Koristimo AI i strojno učenje kako bismo učenicima pružili personalizirani sadržaj i uvide temeljene na podacima na temelju njihovih preferencija, snaga i potreba.

Sveučilište AIIA je neprofitna organizacija posvećena pružanju obrazovanja svjetske klase svima, bilo gdje. To čini iskorištavanjem snage blockchaina. Ovaj blog će pogledati kako se AIIA.University razlikuje od drugih obrazovnih platformi, kako će pružiti bolje obrazovanje, kako iskorištava blockchain da to postigne i kako možete sudjelovati u njegovoj prodaji tokena.

AIIA web3 će pružiti obrazovanje svjetske klase poput onih koje pružaju vrhunska sveučilišta, ali bez visokih troškova. Platforma AIIA prva je te vrste koja pruža obrazovanje svjetske klase o blockchainu, besplatno. Naša je platforma prva takve vrste koja pruža obrazovanje svjetske klase o blockchainu, besplatno. AIIA web3 platforma pomoći će vam da steknete vještine koje su vam potrebne za napredovanje u karijeri, a da ne morate ostaviti svoj život iza sebe. Web3 je platforma za učenje koja vam daje smjernice, motivaciju i podršku koja vam je potrebna da ubrzate svoju karijeru. Obrazovanje je jedna od najosnovnijih ljudskih potreba, ali je ipak jedna od najsloženijih industrija u koju se treba uključiti. Obrazovni sustav zapeo je u svijetu papirologije i sustava temeljenog na znanju.

Obrazovanje je jedna od najvećih industrija na svijetu, a također je i jedna od najspremnijih za poremećaje. Danas, ako želite pristupiti obrazovanju, obično se morate upisati na sveučilište ili fakultet kako biste stekli diplomu. S pojavom blockchain tehnologije, sada smo u mogućnosti stvoriti sustav koji pruža decentralizirano obrazovanje svjetske klase svima koji to žele. Ovo je novi svijet i moguće je da je obrazovanje tek početak. Nadamo se da ste uživali u našem postu o tome kako besplatno dobiti svjetsko obrazovanje. Postoji mnogo različitih načina za učenje o novim temama, a jedan od najboljih je putem interneta. Na internetu možete pronaći nove informacije i učiti vlastitim tempom od kuće. Vjerujemo da na internetu možete pronaći sve informacije koje želite, nadamo se da ste uživali u ovom postu.https://aiiax.org/


KORISNI LINKOVI:
WEB STRANICA : https://aiiax.org/
TELEGRAM : https://t.me/predictvision
TWITTER : https://twitter.com/PredictVision


PODACI O AUTORU:

Bitcointalk korisničko ime: Tyas Mirasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850995

Adresa novčanika: 0x895Ce35f6f1151124d07c9F065f3C8b289747eaD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WorkQuest

Bitchemical

Vehron