BLUE SKY LITHIUM

BLUE SKY LITHIUM

njyPjKux_400x400.jpg

U cijelom svijetu postoji sve veća potražnja za litijem, a BLUE SKY LITHIUM posvećen je unaprjeđenju prijelaza na čistu energiju i nula ugljika. Tvrtka ima udjele u Čileu, Boliviji i Argentini, kako u Lithium Brine tako iu Hard-Rocku. Njihova misija je ubrzati elektrifikaciju društva maksimiziranjem snage globalne čiste energije. Pogledajmo pobliže kako to čine mogućim uz ekološki prihvatljivo održivo rudarenje i naprednu litij tehnologiju.

FiKPJCSXkAIVvkc.jpg

Predanost BLUE SKY LITHIUM-a održivosti

BLUE SKY LITHIUM daje prioritet održivosti kada su u pitanju njihove rudarske operacije. Nastoje smanjiti svoj utjecaj na okoliš što je više moguće, a da pritom udovolje zahtjevima kupaca za litijevim proizvodima. To uključuje minimiziranje korištenja vode, emisija u zrak i ometanja tla kako njihovo poslovanje ne bi negativno utjecalo na obližnje ekosustave ili zajednice. Osim toga, implementirali su politike koje promiču prakse odgovornog gospodarenja otpadom i osiguravaju da se svi opasni materijali pravilno zbrinu.

FhYsRqfWAAAg94I.jpg

Napredna litijeva tehnologija

Uz predanost održivosti, BLUE SKY LITHIUM također je specijaliziran za naprednu tehnologiju litija. To uključuje istraživanje novih metoda ekstrakcije koje mogu pomoći u povećanju učinkovitosti uz smanjenje štete za okoliš. Također surađuju s lokalnim sveučilištima na razvoju inovativnih načina korištenja izvađenih materijala, poput izrade baterija za električna vozila ili solarnih energetskih mreža. Ulažući u vrhunske istraživačke projekte, pomažu utrti put za održiviju budućnost koju pokreću obnovljivi izvori energije.

FhmIbjkXEAIk1J9.jpg

BLUE SKY LITHIUM prednjači kada je riječ o osiguravanju čišće, zelenije budućnosti kroz održive prakse rudarenja i napredne istraživačke projekte litijske tehnologije. Predanost tvrtke održivosti učinila ih je vodećim u svojoj industriji i predstavlja primjer drugim tvrtkama koje gledaju prema zelenijoj budućnosti koju pokreću obnovljivi izvori energije. Uz BLUE SKY LITHIUM koji utire put naprijed, možemo biti sigurni da će naš planet i dalje imati koristi od čistih energetskih rješenja u godinama koje dolaze!


Više informacija:

web stranica:  https://blueskylithium.com/
Whitepaper:  https://blueskylithium.com/service/mining-and-exploration/
Telegram:  https://t.me/blsxchat
Twitter:  https://twitter.com/blueskylithium
Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCiyAbr7YM4uRg3iApFmlh2w
Medij:  https://medium.com/@blueskylithium
Pinterest:  https://www.pinterest.cl/blueskylithium/


Književnik

Bitcointalk korisničko ime: Tyas Mirasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850995

Adresa novčanika: 0x895Ce35f6f1151124d07c9F065f3C8b289747eaD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WorkQuest

Bitchemical

Vehron