LEND

LEND

LEND je decentralizirani protokol za posuđivanje koji pojedincima i protokolima omogućuje pristup financijskim uslugama. Protokol je u potpunosti bez dopuštenja, transparentan i ne zahtijeva skrbništvo. Lend je prvi protokol za posuđivanje na Binance Chain, Ethereum i Polygon koji dijeli prihode koje generira platforma izravno natrag vlasnicima tokena.

FiAFQEVWIAAfxCI.jpg

Platforma Lend uspostavlja skupove algoritamski izvedenih modela kamatnih stopa, na temelju trenutne ponude i potražnje za svakom pojedinom imovinom. Korisnici mogu koristiti Lend za posuđivanje bilo koje podržane imovine na našim tržištima kako bi zaradili kamatu, a također mogu koristiti osigurani kapital kao kolateral za posudbu druge podržane imovine. To otvara mogućnost davanja i posuđivanja kripto sredstava.
U ovom postu na blogu objasnit ćemo kako funkcionira Lend protokol i što možete učiniti s njim.

FiGeEk3XoAEUvDQ.jpg

Kako funkcionira Lend Protocol

LEND je decentralizirani protokol za posuđivanje koji pojedincima i protokolima omogućuje pristup financijskim uslugama. Protokol je u potpunosti bez dopuštenja, transparentan i ne zahtijeva skrbništvo.
LEND je prvi protokol za posuđivanje na Binance Chain, Ethereum i Polygon koji dijeli prihode koje generira platforma izravno natrag vlasnicima tokena.

Fg-bH32WAAAoj4f.jpg

Platforma LEND uspostavlja skupove algoritamski izvedenih modela kamatnih stopa, temeljenih na trenutnoj ponudi i potražnji svake pojedine imovine. Korisnici mogu koristiti LEND za posuđivanje bilo koje podržane imovine na našim tržištima kako bi je drugi mogli posuditi i zaraditi kamate, a također mogu koristiti osigurani kapital kao kolateral za posudbu druge podržane imovine. LEND otvara mogućnost davanja i posuđivanja kripto sredstava s bilo kojeg mjesta u svijetu.


Što možete učiniti s Lendom?

Uz Lend možete:

Fg-ay8vXwAQr3VJ.jpg

-Posudite svoju kripto imovinu kako biste zaradili kamatu

-Posudite uz svoju kripto imovinu kao kolateral

- Koristite osigurani kapital za trgovinu ili ulaganje u drugu imovinu

Svaka od ovih opcija dostupna je bez prolaska kroz centraliziranu instituciju poput banke. Cijeli proces odvija se putem pametnih ugovora na blockchainu, što ga čini transparentnim i sigurnim. A budući da protokol nema dopuštenja, svatko ga može koristiti bez potrebe za korištenjem treće strane.

Fh2b6VRWIAI-HrE.jpg

LEND je decentralizirani protokol za posuđivanje koji pojedincima i protokolima omogućuje pristup financijskim uslugama. Protokol je u potpunosti bez dopuštenja, transparentan i ne zahtijeva skrbništvo. LEND je prvi protokol za posuđivanje na Binance Chain, Ethereum i Polygon koji dijeli prihode koje generira platforma izravno među vlasnicima tokena.

Fg-a8mDXgAEi-UZ.jpg

Korisnici mogu koristiti LEND za posuđivanje bilo koje podržane imovine na našim tržištima kako bi je drugi posudili i zaradili kamate, a također mogu koristiti osigurani kapital kao kolateral za posudbu druge podržane imovine. To otvara mogućnost pozajmljivanja i posuđivanja kripto imovine s bilo kojeg mjesta u svijetu. U ovom postu na blogu objasnili smo kako funkcionira LEND i što s njim možete učiniti. Ako ste zainteresirani za korištenje ovog protokola, svakako provjerite njihovu web stranicu za više informacija. Hvala na čitanju!


Za više informacija:

Web stranica:  https://www.lend.finance/
Whitepaper:  http://lend.gitbook.io/
Telegram:  http://t.me/lendfinance
Twitter:  http://twitter.com/lend_finance
Github:  https: //github.com/tenfinance
Medij:  https://medium.com/lendfinance


Autor

Bitcointalk korisničko ime: Tyas Mirasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850995

Adresa novčanika: 0x895Ce35f6f1151124d07c9F065f3C8b289747eaD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WorkQuest

Bitchemical

Vehron