SHIHTZU

SHIHTZU

SAŽETAK

Shihtzu nft i metaverse mreža za razmjenu digitalnih sredstava decentralizirana je platforma temeljena na blockchain tehnologiji koja pruža sigurne, stabilne i anonimne usluge trgovanja. Shihtzu nft bit će prva decentralizirana burza navedena na tržišnoj kapitalizaciji kovanica i jedini projekt na svijetu koji je testiran više od četiri godine.

To je prva potpuno integrirana komercijalna platforma na svijetu koja ulagačima omogućuje pristup i trgovanje digitalnom imovinom i kriptovalutom. Kombinira decentraliziranu mrežu razmjene s novom kriptovalutom, koja će omogućiti ulagačima izravno ulaganje u projekte jednostavnim korištenjem željene valute.


UVOD

Mreža Shihtzu ima cross-chain protokol koji podržava razne vrste digitalne imovine i može obavljati besplatne transakcije između blockchaina. Na burzi Shihtzu korisnici mogu slobodno trgovati bilo kojom vrstom digitalne imovine pod istom premisom, a to je ostvariti vrijednost sve digitalne imovine u svijetu.

Shihtzu nft mreža pruža platformu za razmjenu kriptovaluta i digitalne imovine. Cilj mu je povezati vodeće svjetske burze, brokere, trgovce i druge pružatelje financijskih usluga s brzorastućim tržištima kriptovaluta. Platforma također pruža izdavateljima imovine kompletan set alata za upravljanje njihovim digitalnim tokenima i imovinom.

SHIHTZU je mreža temeljena na NFT-ovima (nezamjenjivim tokenima) koji su postavljeni na Ethereum blockchain. Shihtzu također podržava izdavanje i trgovanje svim vrstama tokena, koji se mogu koristiti za predstavljanje imovine stvarnog svijeta poput plemenitih metala ili dionica ili čak virtualnih objekata u igrama.

JEDINSTVENE ZNAČAJKE SHIHTZU RAZMJENE

Shihtzu NFT mreža, koja je stvorena oko lanca blokova, nudit će niz usluga pomoću ove tehnologije. Poboljšajte sigurnost, fleksibilnost i brzinu raznih usluga putem naše mreže.

Shihtzu mreža je burza s ugrađenim market makerom i likvidnošću. Razmjena će uključivati novi blockchain pod nazivom Digital Assets Metaverse koji će imati vlastite izvorne tokene koji će mu omogućiti da funkcionira kao neovisni lanac.

Vrijednost shihtzu nft mjenjačnice je biti prva svjetska mjenjačnica s pristupačnim oglasima i transakcijama te pružiti najsigurniju, najpouzdaniju i praktičnu uslugu.

Shihtzu nft i metaverse mreža za razmjenu digitalne imovine decentralizirana je platforma temeljena na blockchainu koja koristi i fizičku i digitalnu imovinu. Omogućuje pojedincima trgovinu, kupnju i prodaju fizičkih proizvoda uključujući, ali ne ograničavajući se na elektroniku, automobile i nekretnine korištenjem pametnih ugovora. S druge strane također omogućuje korisnicima kupnju virtualnih dobara poput tokena, igara ili čak kriptovaluta.

Stvoriti razmjene u svim tržišnim segmentima i na svakom polju uz korištenje shihtzu nft i digitalne imovine.

Osnažuje zajednicu za izravnu trgovinu.

#STZU #SHIHTZU #SHIHTZUEXCHANGE #STZUARMY #STZUMEME #SHIHTZUMEMECOIN #MEMECOIN #sbone #STZUMETAVERSE #METAVERSE #STZUTOKEN

SAŽETAK

Mreža razmjene Shihtzu nft je projekt koji ima za cilj učiniti svijet pravednijim, pravednijim, transparentnijim i učinkovitijim poboljšanjem načina na koji ljudi prenose vrijednost premošćivanjem jaza između fiatnog i kripto svijeta.

MapleChange Exchange je platforma koja korisnicima pruža učinkovit način trgovanja njihovim kriptovalutama. Pružamo sigurne, brze i pouzdane usluge trgovanja po vrlo niskoj cijeni.


Povezane veze:
https://shihtzu.exchange/
https://www.dextools.io/app/bnb/pair-explorer/0xef69bef0aaeebc8cf1029adae4bf7a1e42facfd5
https://www.coingecko.com/en/coins/shihtzu-exchange
https:/ /bscscan.com/address/0x31801b15215c021e7988fa0bc37dcfa6a303bd00
https://coinmarketcap.com/currencies/shihtzu-exchange/
https://twitter.com/Shihtzuexchange
https://t.me/shihtzumemecoin
https://www.facebook.com/ Shihtzuexchange-105069918660543
https://www.instagram.com/shihtzu.exchange/
https://discord.gg/vqZMM4A3bv


Podaci o piscu:

Bitcointalk korisničko ime: Tyas Mirasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850995

Adresa novčanika: 0x895Ce35f6f1151124d07c9F065f3C8b289747eaD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WorkQuest

Bitchemical

Vehron