SOLARIS

SOLARIS

UVOD

Prvo poduzeće temeljeno na kriptovaluti, Solaris, teži razvoju decentralizirane platforme koja će omogućiti globalni pristup raznim solarnim panelima i drugim tehnologijama održive energije. To će biti omogućeno transparentnim, sveobuhvatnim ekosustavom za alternativnu energiju, koji će biti potkrijepljen vrhunskom tehnologijom Blockchain kako bi se zajamčila sigurnost od manipulacije.


MISIJA SOLARIS

Građevinski sektor doživjet će poremećaj zahvaljujući Solarisu. Lansiranje revolucionarne solarne tehnologije koja će značajno smanjiti troškove instalacije i skratiti vrijeme instalacije do 75% bit će prvi korak u našoj potrazi. Bilo koja postojeća zgrada može se opremiti našom tehnologijom bez potrebe za strukturalnim preinakama.


PREDNOSTI SOLARIS-a

Tvrtka pod nazivom Solaris namjerava revolucionirati proces rudarenja kriptovaluta. Kupnjom hardvera u velikim količinama i preprodajom uz diskont osiguravamo jeftine troškove ulaska na tržište. To će rudarima koji već imaju potrebne alate i samo trebaju kupiti električnu energiju pružiti način da uđu u igru bez ulaganja tisuća dolara u moćnu opremu. 65% našeg prihoda bit će reinvestirano u širenje Solarisa u jednu od najboljih kripto farmi i solarnih instalatera u svijetu kupnjom dodatne opreme.


RAZDOBLJE NAKON SOLARISA

Naš cilj je ponuditi najbolju solarnu robu po razumnoj cijeni na tržištu. Korisnicima ćemo pružiti jednostavnu, decentraliziranu metodu kupnje i prodaje električne energije. Ljudi će se moći uključiti u veću mrežu i postati neovisniji o lokalnoj mreži zahvaljujući korisnosti našeg novčića.

Cilj projekta Solaris je izrasti u jednu od najvećih tvrtki za instalaciju solarnih panela u svijetu. Imamo dobavljače i instalatere spremne za isporuku i ugradnju panela zahvaljujući našem praktičnom znanju u solarnoj industriji. Investitorima ćemo moći pružiti posebne pogodnosti prihvaćanjem kriptovaluta kao plaćanja. U sljedećim mjesecima očekuje se da će se Solaris proširiti u jednog od najvećih svjetskih instalatera solarnih panela.


POGODNOSTI ZA INVESTITORE I KORISNIKE

Solaris uklanja najveću prepreku rudarenju kriptovaluta: početne troškove, čineći rudarenje jednostavnim i ekonomičnim. Uklanjamo zahtjev za vjerom u treću stranu korištenjem vrhunske tehnologije poput pametnih ugovora. Čak i ako nikada prije niste rudarili, možete brzo započeti s našim softverskim rješenjima prilagođenim korisniku i odmah početi zarađivati.

Prvi potpuno funkcionalni pametni sat koji vam omogućuje praćenje i jednostavno upravljanje potrošnjom energije zove se Solaris. Možete programirati svoje solarne ploče da proizvode više energije noću kada je manja potražnja za njom, bilo da ste kod kuće ili na poslu. Možete pratiti svoju proizvodnju i potrošnju solarne energije uz pomoć Solarisa na učinkovit i jednostavan način. Dajući vam jednostavnu metodu za praćenje i kontrolu sustava solarnih ploča u vašoj kući, pomaže vam uštedjeti novac na visokim troškovima električne energije.

Solaris je inovativna metoda proizvodnje čiste energije i smanjenja troškova električne energije. Sunčeva energija nema negativan utjecaj na okoliš jer se radi o obnovljivom izvoru. Uz pomoć Solarisa možete lako proizvesti solarnu električnu energiju kod kuće.


SERIJA SOLARIS

U Solarisu smatramo važnim da svi imaju pristup rudarenju bitcoina bez električne energije. Naša usluga ima cijenu od 15%, ali mislimo da je to mala stvar koju treba platiti s obzirom na potencijalnu zaradu za naše potrošače.

Solaris je vodeći dobavljač vrhunskih sigurnosnih svjetiljki na solarni pogon visokih performansi. Naša svjetla na solarni pogon odlična su zamjena za konvencionalne sustave sigurnosne rasvjete budući da uključuju ugrađene solarne panele koji se sami mogu napajati, kao i dodatnu pomoćnu bateriju. Jamči financijsku uštedu za vašu tvrtku bez ugrožavanja estetike ili sigurnosti.

Način na koji razmišljamo o električnoj energiji mijenja se kao rezultat velikih solarnih instalacija. Solarna energija je na putu da prestigne druge izvore energije jer postaje pristupačnija i učinkovitija.


INFORMACIJE
Web stranica:  https://solarisproject.energy/
Facebook:  https://www.facebook.com/solarisprojectenergy
Twitter:  https://twitter.com/solarisproeng
Telegram:  https://www.t.me/solarisspe
Instagram:  http://www.instagram.com/solarisproject.energy


Autor By

Bitcointalk korisničko ime: Tyas Mirasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850995

Adresa novčanika: 0x895Ce35f6f1151124d07c9F065f3C8b289747eaD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WorkQuest

Bitchemical

Vehron