Coinstrat

Coinstrat

Dvostruko ulaganje — udvostručite profit

Uz značajku dvostrukog ulaganja CoinStrat-a, možete kupovati jeftino, prodavati skupo i dobiti dodatnu zajamčenu dobit do 300% bez rizika od gubitka kapitala.

Prednosti dvostrukog ulaganja:

Kupujte nisko ili prodajte skupo: kupujte digitalnu imovinu po niskim cijenama ili prodajte digitalnu imovinu po visokim cijenama

Visoki prinosi: Zaradite veliki pasivni prihod bez obzira u kojem smjeru ide tržište

Širok izbor: Možete birati između raznih sredstava i postaviti željeni ciljni datum i cijenu

Bez transakcijskih naknada: Transakcijske naknade se ne naplaćuju kada se dosegne cilj i kada se popune nalozi "Buy Low" ili "Sell High".

 

ŠTO JE COINSTRAT DVOJNO ULAGANJE?

CoinStrat je ponosno predstavio revolucionarnu metodu za sigurno ulaganje i zarađivanje visokog APY-a. Uronimo u to kako bismo saznali više o dvostrukom ulaganju i kako ono može impresivno promijeniti poziciju ulagača.

ŠTO JE DVOJNO ULAGANJE?

Dualno ulaganje je disruptivna inovacija industrije financijskih ulaganja koja je genijalno primijenjena na prostor kriptovaluta.

RAZLOG NASTANKA DVOJNOG ULAGANJA

Dual Investment ima misiju oslobađanja ulagača od starih, kompliciranih financijskih proizvoda s niskim povratom i visokim zahtjevima. Spontano, pruža revolucionarnu priliku za financijski pristup svim ljudima diljem svijeta bez obzira na njihovu klasu, lokaciju i imovinu.

KAKO FUNKCIONIRA DVOJNO ULAGANJE?

Dualno ulaganje nadilazi slabosti starih metoda ulaganja, koje ovise o modelima tehničke i fundamentalne analize koji postoje stotinama godina. Štoviše, nudi nove mogućnosti s većim prinosima, ograničenim rizikom bez nanošenja ozbiljnih gubitaka za ulagače.

KAKO FUNKCIONIRA DVOJNO ULAGANJE?

Dualno ulaganje je strategija za stvaranje pasivnog prihoda na oba načina, bez obzira na tržišne trendove. Odlikuje ga visoka dobit, kratko vrijeme čekanja, jasno definirani uvjeti prihoda prije odluke o unosu naloga. Ulagači se prilikom sudjelovanja neće susresti s neočekivanim situacijama.

 

OSNOVNI POJMOVI DVOJNOG ULAGANJA

Izvršna cijena — ciljna cijena: unaprijed određena cijena za odluku o isplati dobiti

APY — Godišnja stopa povrata: razina povrata koju ulagači ostvaruju kad se zbroji po godinama. Na primjer, ako je APY 365% tada investitor dobiva 1% profita dnevno.

Datum isporuke — datum dospijeća: je određeni datum za primanje dobiti.

DVOJNO ULAGANJE — DVOSMJERNA METODA ZARADE

Buy low option: ulagač ima opciju KUPITI po cijeni nižoj od trenutne cijene, na datum isteka, uz visoku dobit.

Opcija prodaje visoke cijene: ulagaču se daje opcija PRODAJE po cijeni višoj od trenutne cijene, na datum isteka, uz visoku dobit.

Uložite u opciju “KUPITE NISKO”: koristite USDT da biste zaradili USDT kamatu ili kupili BTC

APY: 85% — Trajanje: 10 dana — Ciljana cijena: 40.000 USD — Investicijski kapital: 100.000 USDT

Uložite u opciju “SELL HIGH”: koristite BTC da zaradite BTC kamate ili prodajte da biste dobili USDT

APY: 80% — Rok: 15 dana — Ciljana cijena: 60.000 $ — Investicijski kapital: 2 BTC

Registracijski portal za kupnju CoinStrat tokena (CST) je aktiviran, rana prodaja započet će krajem 2022. Zainteresirani ulagači mogu sudjelovati u ranoj kupnji odmah nakon lansiranja.

CST je nagradni i uslužni token koji se distribuira vlasnicima koji sudjeluju u ekosustavu Coinstrat.com. Coinstrat.com je globalni lider u kripto industriji, što ga čini najlakšim mjestom za dobivanje kamata na štednju, kripto hipoteke i trgovanje digitalnom imovinom. Ekosustav Coinstrat.com već ima preko 1 milijun aktivnih klijenata svaki mjesec i 350 pouzdanih globalnih institucija koje upravljaju imovinom od preko 100 milijuna dolara.

CST tokeni će nagraditi korisnike koji sudjeluju u kupnji, prodaji, posuđivanju, štednji, trošenju, ulaganju i ažuriranju informacija o kriptovalutama. Nagrade će se distribuirati interakcijom s centraliziranom mjenjačnicom CST, ulaganjem CST-a, povratom novca plaćenim u CST-u i korištenjem CST-a kao kolaterala u uslugama pozajmljivanja s kripto-kolateralom. Osim toga, vlasnici tokena dobit će pristup ekskluzivnim proizvodima i uslugama samo za VIP.

CST je cross-chain token koji koristi standard ERC-20 na Ethereum blockchainu. Tim CST-a predan je aktivnom istraživanju mogućnosti proširenja tokena u mreže kompatibilne s Ethereum Virtual Machine s niskim naknadama kako bi pružio vrhunsko korisničko iskustvo.

 

Zaliha CST-a fiksna je na 1.800.000.000 tokena, samo 32% ukupne ponude (580.000.000 CST) bit će raspodijeljeno na 26 prodaja tokena putem blok pristupa. Daljnja analiza raspodjele opskrbe bit će sljedeća:

· 32% bit će prodano tijekom prodaje tokena

· 15% dodijeljeno razvojnom timu

· 30% za zalihe ekosustava i poticaje

15% će se koristiti za financiranje marketinških i društvenih aktivnosti

Početna runda je privukla značajan interes vodećih svjetskih investicijskih fondova kao što su Bitcoin Holding Trust, Empower Startup.

 

“Počašćeni smo vidjeti tako entuzijastičnu podršku u našem startnom krugu. Nadalje, ne možemo biti više uzbuđeni što ćemo pokrenuti pre-privatnu prodaju tokena javnosti i ponudu. dajući većem broju ljudi pristup CST-u. Ovaj novi uslužni token označava važnu prekretnicu za ekosustav Coinstrat.com. Omogućit će nam da poboljšamo mainstream privlačnost kriptovaluta i blockchaina usvajanjem. naše usluge kreditiranja, štednje i transakcija”, rekao je Rafi Davison, izvršni direktor Coinstrat.com.

Kako bi sudjelovali u nadolazećoj prodaji CST tokena, zainteresirani ulagači moraju se registrirati na web stranici CoinStrat i prvi će saznati kada će prodaja CST tokena krenuti uživo.

Registranti moraju proći KYC proces na CoinStratu kako bi sudjelovali u prodaji i primili CST. Kupnju tokena moguće je platiti Bitcoinom, Ethereumom i USDT-om.

CST zajednica već ima tisuće članova. CST tokeni mogu se kupiti i koristiti u ekosustavu CoinStrat odmah nakon pokretanja pre-privatne prodaje.

Kupnja CST tokena trenutno nije dostupna američkim investitorima.

 

Kontakt detalji

WEB MJESTO:  https://www.coinstrat.com/en/

TWITTER:  https://twitter.com/CoinStratTech

FACEBOOK:  https://web.facebook.com/Coinstrat

TELEGRAM:  https://t.me/+avt0AqbONnQwNWM0

KANAL:  https://t.me/+4UPJ2rBgjmcxZTBk

YOUTUBE:  https://www.youtube.com/@coinstrat

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Tyas Mirasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850995

Adresa novčanika: 0x895Ce35f6f1151124d07c9F065f3C8b289747eaD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WorkQuest

Bitchemical

Vehron