GamerHub

GamerHub

FdqcNNwWQAI7qOy.jpg

Tržište igara na sreću danas

Tržište igara značajno je naraslo u posljednja dva desetljeća, a najveći pokretači rasta su računala, konzole i mobilne igre. Prema izvješću Grand View Researcha, veličina globalnog tržišta videoigara procijenjena je na 159 milijardi dolara u 2020. godini, a predviđa se da će dosegnuti 256,97 milijardi dolara do 2027. godine. Ovaj rast potiče sve veća penetracija interneta, povećani raspoloživi prihodi, tehnološki napredak i promjene preferencije potrošača.

FaNpn1jWQAA1HzK.jpg

Relevantnost Blockchain igara

Blockchain tehnologija omogućila je programerima stvaranje novih vrsta digitalnih sredstava koja se mogu koristiti kao nagrade za igranje videoigara. Ta se sredstva nazivaju "žetoni za igranje" ili "kovanice za igranje", a to su digitalni tokeni kojima se može trgovati i koji se mogu zaraditi igranjem određenih blockchain igara. Osim toga, neke igre dopuštaju igračima da kupe te tokene izravno s mjenjačnica ili drugih platformi pravim novcem ili kriptovalutama.

FbahFR5X0AcfhJ2.jpg

Pomoću ovih tokena igrači mogu kupiti virtualne predmete poput oružja ili oklopa unutar igre ili ih čak zamijeniti za pravi novac na burzama tokena kao što su Uniswap ili OpenSea. Zbog toga blockchain igrice play-to-earn postaju sve popularnije među igračima diljem svijeta – omogućuju im ne samo uživanje u igranju, već i potencijalnu zaradu stvarnog novca od njihovih aktivnosti igranja!

Fdl9CTaXgAA2d6N.jpg

GamerHub rješenje

Ogromno iskusan tim koji stoji iza GamerHuba gradi vrhunsko rješenje koje je poduprto pažljivo razmatranim tehnološkim nizom. Rješenje će se pozabaviti ključnim prazninama u trenutnom ekosustavu play-to-earn, uključujući integraciju više pokretača igara u jednu platformu; omogućavanje korisnicima jednostavno prebacivanje između različitih pokretača igara; pružanje otvorenog tržišta za korisnike da trguju svojom vrijednom digitalnom imovinom; omogućavanje međulančane interoperabilnosti; Pružanje analitičkih alata za igrače; olakšavanje sigurnih transakcija na svim lancima blokova; i više!

FgZjxq3WAAE805-.jpg

Tim je zacrtao realan plan za postupnu izgradnju sveobuhvatnog sustava koji će zadovoljiti potrebe igrača u svim glavnim lancima blokova. To uključuje razvoj osnovnih infrastrukturnih komponenti kao što su SDK-ovi, API-ji, novčanici itd., implementaciju decentraliziranih aplikacija (DApps) na višestrukim lancima (Klaytn/Ethereum), pokretanje službene web stranice i mobilnih aplikacija, kao i marketinške i promotivne kampanje preko kanala kao što su kao što su društveni mediji itd. Naposljetku, ovo će rješenje omogućiti igračima diljem svijeta da uživaju u igranju dok zarađuju nagrade kroz svoje aktivnosti igranja na bilo kojem blockchainu koji preferiraju!

FipJHNXXoAEFKFU.jpg

Jasno je da postoje brojne prilike u rastućem sektoru igre za zarađivanje - ali to zahtijeva pažljivo planiranje i izvođenje od strane iskusnih timova kako bi se uspješno iskoristile. Zato GamerHub razvija sveobuhvatno rješenje poduprto njihovim tehnološkim paketom koji nastoji riješiti ključne nedostatke u ovom sektoru i pružiti igračima jednostavan način pristupa različitim igrama za zaradu na jednom mjestu - omogućujući im da potencijalno zarade nagrade putem svojih aktivnosti igranja! Jedva čekamo vidjeti kako će ovaj prostor izgledati nakon što GamerHub završi svoj ambiciozni plan!

 

Više informacija:

Web stranica:  https://www.gamer-hub.io/
Twitter:  https://twitter.com/Gamer_hub_io
Discord:  https://discord.com/invite/bf55jRWtFz
Medium:  https://medium.com/@gamerhub_io
Telegram:  https://t.me/GamerHub_group
Whitepaper:  https://gamerhub-1.gitbook.io/gamerhub-whitepaper-v1/
YouTube:  https://youtube.com/channel/UC8jAY6Fi2jvzpc4Oq97xJ_A

 

Pisac

Bitcointalk korisničko ime: Tyas Mirasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2850995

Adresa novčanika: 0x895Ce35f6f1151124d07c9F065f3C8b289747eaD

Komentar

Postingan populer dari blog ini

WorkQuest

Bitchemical

Vehron